Ultimele noutati

Citeste ultimele bloguri ale taberei de tehnologie

tabara de tehnologie

5 motive pentru care copilul tau va iubi Tabara de Robotica si Programare 

May 05, 20233 min read

Programul nostru este unul mai mult decat un program de tabara- este locul de unde cladim noi orizonturi alaturi de copiii dumneavoastra, in tabara noastra ii invatam sa viseze mare, sa aiba incredere in ideile lor si sa isi descopere potentialul prin activitati care le fac placere si sunt in acord cu pasiunile lor comune.

1. Este deja pasionat(a) de tehnologie, aici va invata sa creeze cu ajutorul ei


Participa pentru prima data in acest program sau a participat in editiile anterioare, va descoperi robotica si programarea pe intelesul lui, printr-o serie variata de activitati adaptate varstei si experientei. Activitatile sunt organizate diferit pe categorii de varsta, gandite special sa ii puna in valoare potentialul.

Daca are intre 9-14 ani, este curios(ă) de cum functioneaza tehnologia din jurul nostru, programul Digital Makers este locul unde va descoperi sa creeze aplicatii si sa programeze roboti si dispozitive inteligente.

Daca are intre 11 si 16 ani, este pasionat(ă) de jocuri, programul Games Creators& Entrepreneurship il va ajuta sa isi dezvolte abilitatile de programator si designer de jocuri. In plus, va invata cum sa isi propriul brand digital, descoperindu-si astfel abilitatile de viitor antreprenor in tehnologie.

2. Va face parte dintr-o comunitate restransa de copii cu pasiuni comune

Chiar daca este timid( a) sau foarte sociabil( a) in tabara de Robotica si Programare va avea ocazia sa isi faca prieteni din toata tara pe care ii poate intalni atat in programele noastre de la clasa sau online , cat si in editiile viitoare ale taberei. De la o editie la alta, peste 80% din copii care au participat se reintorc in tabara.

3. Poate participa fara sa aiba cunostinte anterioare sau sa fie bun(a) la o anumita materie

Poate participa in aceasta tabara chiar daca este incepator sau a participat in editiile anterioare. Programul de activitati este gandit special ca sa fie parcurs cu usurinta atat de copiii incepatori, cat si de de cei care au mai participat sau au deja cunostinte, activitatile ii vor ajuta sa isi imbunatateasca abilitatile dobandite. In tabara copiii vor avea acces la materiale educationale atent alese, adaptate varstei si de ultima generatie: kituri robotice si drone, roboti educationali

4. Mediu creativ si sigur care sa le puna in valoare potentialul

Echipa de traineri se va asigura de tot confortul si buna desfasurare a programului.

Trainerii nostri sunt pregatiti sa asigure un mediu creativ pentru toti participantii taberei. Au experienta de lucru cu copii si folosesc metode interactive de predare in cadrul atelierelor.

Toate activitatile includ proiecte practice.

5. Mai mult decat o Tabara de Robotica si Programare

Programul imbina in mod echilibrat atat activitati de interior( atelierele zilnice), program de relaxare si miscare in aer liber( activitati organizate sau la alegere, in zona amenajata a complexului si distractie pe echipe la laser tag/ bowling/escape room) si un program de leadership si dezvoltare personala( un program ghidat de un coach unde aflam cum sa ne setam obiective, cum sa avem incredere in noi, cum sa comunicam mai bine, totul prin jocuri, povesti si dezbateri interactive)


Grabeste-te! Locurile sunt limitate!

tabara tabaradetehnologie tabaraderoboticatabaracopiitabarabusteni
Back to Blog

0748.425.714

contact@tabaradetehnologie.ro

Urmărește-ne pe

© 2024 Tabara de tehnologie - All Rights Reserved,