Tabăra Digital Makers 9-12 ani

Programare, electronica, dezvoltare personala

7-12 iulie, 14-19 iulie, 21-26 iulie

Tarif: 2500 lei/copil( program educațional, 5 nopti de cazare, 3 mese/zi

Locație: Bușteni, Complex Izvorul cu Păstrăvi

Tabăra Digital Makers pentru copiii cu varsta 9-12 ani care isi doresc sa descopere cum funcționează aplicațiile inteligente robotice.
iCopiii vor avea oportunitatea de a crea proiecte distractive si interesante cu microcontrolere și componente electronice precum lumina cu LED-uri, buzzers, servo si senzori pentru a dezvolta aplicații digitale.

CE ÎNVAȚĂ ÎN PROGRAM

  • Noțiuni de baza în programare și aplicarea lor in crearea de aplicații digitale si programarea robotilor

  • Cunoștinte de baza in domeniul electronicii și roboticii

  • Iși vor crea propriile aplicații digitale și jocuri interactive

MAI MULT DECÂT TEHNOLOGIE

  • Programul de tabara include si un program de dezvoltare personala D.I.S.C Your Future- unde vor descoperi tipul de personalitate dominanta și cum sa comunice eficient

  • Imbinam in mod echilibrat atelierele specifice programului cu activitati in aer liber, jocuri, mișcare și pauze de relaxare. Din programul taberei nu vor lipsi serile tematice, drumetii, foc de tabara și excursie

Andrei F., participant tabara

Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata.

Andrei D, participant tabara

Aceasta a fost prima mea tabara de programare, insa a fost cea mai interesanta de pana acum( dintre toate in care am fost).
Trainerii nu au fost doar niste profesori, ci si niste prieteni pe care nu ii voi uita prea curand. Continuati la fel si aceasta tabara poate ajunge cunoscuta peste hotarele Romaniei!

Bogdan L., participant tabara

Tabara asta a fost foarte speciala, pe langa distractie, am invatat si lucruri noi, precum HTML, robotica si chiar care este diferenta dintre lideri si sefi. Tabara aceasta a fost preferata mea, activitatile combina distractia cu invatatul. Desi nu am mai programat niciodata inainte de tabara m-am descurcat foarte bine.

© 2023 Tabara de tehnologie - All Rights Reserved,

0748425714