Digital Makers

Program tech& dezvoltare personala

9-14 iulie, 16-21 iulie, 23-28 iulie

Complex Izvorul cu Pastravi, Busteni

O experienta educationala pentru orice nivel de cunostinte

Acest program este adaptat atat pentru copii incepatori, cat si pentru cei care au cunostinte de baza

Programul Digital Makers este creat pentru copiii cu varsta 9-14 ani, care isi doresc sa descopere bazele electronicii si programarii aplicatiilor inteligente si roboti.
Acest program este conceput special pentru tinerii programatori incepatori si le va permite sa invete cum functioneza tehnologia din jurul nostru, inclusiv cum sa controleze si sa personalizeze un microcontroler si sa programeze roboti inteligenti multifunctionali. Copiii vor avea oportunitatea de a crea proiecte distractive si interesante prin adaugarea de componente electronice precum lumina cu LED-uri, buzzers, servo si senzori, pentru a finaliza experimente digitale.


Aceasta tabara este perfecta pentru copiii pasionati de tehnologie si care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de programare si electronica.

CE INVATA IN PROGRAM

  • Vor ințelege noțiuni de baza din programare ca variabile, tipuri de date, condiții și iterații și aplicarea lor in crearea de aplicații digitale si programarea robotilor

  • Vor dobândi cunoștinte de baza in domeniul electronicii, circuite, tipuri de circuite, putere, rezistente, voltaj

  • Iși vor crea propriile jocuri și aplicatii digitale interactive cu ajutorul kiturilor de inventii si electronica

MAI MULT DECAT TEHNOLOGIE

  • Programul de tabara include si un program de dezvoltare personala coordonat de trainer/coach certificat

  • Imbinam in mod echilibrat atelierele specifice programului cu activitati in aer liber, jocuri, mișcare și pauze de relaxare. Din programul taberei nu vor lipsi serile tematice, drumetii, foc de tabara și excursie

BONUS

  • Acces gratuit la platforma de e-learning pentru a-și continua proiectele din tabară

Ce spun copiii care au participat in tabara

Andrei F., participant tabara

Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata.

Andrei D, participant tabara

Aceasta a fost prima mea tabara de programare, insa a fost cea mai interesanta de pana acum( dintre toate in care am fost).
Trainerii nu au fost doar niste profesori, ci si niste prieteni pe care nu ii voi uita prea curand. Continuati la fel si aceasta tabara poate ajunge cunoscuta peste hotarele Romaniei!

Bogdan L., participant tabara

Tabara asta a fost foarte speciala, pe langa distractie, am invatat si lucruri noi, precum HTML, robotica si chiar care este diferenta dintre lideri si sefi. Tabara aceasta a fost preferata mea, activitatile combina distractia cu invatatul. Desi nu am mai programat niciodata inainte de tabara m-am descurcat foarte bine.

© 2023 Tabara de tehnologie - All Rights Reserved,

0748425714