Tabăra Games Creators 12-16 ani

Programare& dezvoltare personala

7-12 iulie, 14-19 iulie

21-26 iulie

Tarif: 2500 lei/copil( program educațional, 5 nopți de cazare, 3 mese/zi

Locație: Bușteni, Complex Izvorul cu Păstrăvi

Programul Games Creators este perfect pentru tinerii entuziasti cu varsta 12-16 ani care sunt interesati să învețe cum să dezvolte jocuri cu JavaScript. Copiii vor descoperi cum tehnologia poate sprijini și influența dezvoltarea unui brand, astfel încât să își imbunătățeasca abilitățile creative, de rezolvare a problemelor și spiritul antreprenorial.

Vei fi uimit de nivelul de creativitate și imaginație pe care copilul tău îl va dezvolta în timpul acestei tabere, împreună cu abilități tehnice esențiale care îl va ajuta să-și construiască propriul brand digital în viitor.

CE ÎNVAȚĂ ÎN PROGRAM

  • Noțiuni de baza Game Design și programare cu Java Script

  • Etapele de creare ale unui joc și cum să își prezinte propriile idei

  • Crearea propriilor jocuri

MAI MULT DECÂT TEHNOLOGIE

  • Programul de tabara include și un program de dezvoltare personală D.I.S.C. Your future unde copiii își vor afla tipul de pe personalitate dominantă și cum să comunice eficient

  • Imbinam in mod echilibrat atelierele specifice programului cu activitati in aer liber, jocuri, mișcare și pauze de relaxare. Din programul taberei nu vor lipsi serile tematice, drumetii, foc de tabara și excursie

Andrei F., participant tabara

Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata.

Andrei D, participant tabara

Aceasta a fost prima mea tabara de programare, insa a fost cea mai interesanta de pana acum( dintre toate in care am fost).
Trainerii nu au fost doar niste profesori, ci si niste prieteni pe care nu ii voi uita prea curand. Continuati la fel si aceasta tabara poate ajunge cunoscuta peste hotarele Romaniei!

Bogdan L., participant tabara

Tabara asta a fost foarte speciala, pe langa distractie, am invatat si lucruri noi, precum HTML, robotica si chiar care este diferenta dintre lideri si sefi. Tabara aceasta a fost preferata mea, activitatile combina distractia cu invatatul. Desi nu am mai programat niciodata inainte de tabara m-am descurcat foarte bine.

© 2023 Tabara de tehnologie - All Rights Reserved,

0748425714