Games Creators& Entrepreneurship

Program tech& dezvoltare personala

9-14 iulie, 16-21 iulie, 23-28 iulie

Complex Izvorul cu Pastravi, Busteni

O experienta educationala pentru orice nivel de cunostinte

In tabara se pot inscrie atat copii incepatori, cat si copii care au cunostinte de baza

Programul Games Creators& Entrepreneurship este perfect pentru tinerii entuziasti cu varsta 11-16 ani care sunt interesati sa invete cum sa isi dezvolte propriul brand digital si sa creeze jocuri web folosind Html si JavaScript. Cursantii vor descoperi cum tehnologia poate sprijini si influenta dezvoltarea unui brand, astfel incat sa isi imbunatateasca abilitatile creative, de rezolvare a problemelor si spiritul antreprenorial.

Vei fi uimit de nivelul de creativitate si imaginatie pe care copilul tau il va dezvolta in timpul acestei tabere, impreuna cu abilitati tehnice esentiale care ii vor ajuta sa-si construiasca propriul brand digital in viitor.

CE INVATA IN PROGRAM

  • Insușirea noțiunilor de baza in programare cu Java Script

  • Aplicarea acestor cunoștințe in dezvoltarea unui joc web

  • Etapele de creare ale unui produs digital si cum sa isi prezinte propriile idei

MAI MULT DECAT TEHNOLOGIE

  • Programul de tabara include si un program de dezvoltare personala coordonat de trainer/coach certificat

  • Imbinam in mod echilibrat atelierele specifice programului cu activitati in aer liber, jocuri, mișcare și pauze de relaxare. Din programul taberei nu vor lipsi serile tematice, drumetii, foc de tabara și excursie

BONUS

  • Acces gratuit la platforma de e-learning pentru a-și continua proiectele din tabară

Ce spun copiii care au participat in tabara

Andrei F., participant tabara

Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata.

Andrei D, participant tabara

Aceasta a fost prima mea tabara de programare, insa a fost cea mai interesanta de pana acum( dintre toate in care am fost).
Trainerii nu au fost doar niste profesori, ci si niste prieteni pe care nu ii voi uita prea curand. Continuati la fel si aceasta tabara poate ajunge cunoscuta peste hotarele Romaniei!

Bogdan L., participant tabara

Tabara asta a fost foarte speciala, pe langa distractie, am invatat si lucruri noi, precum HTML, robotica si chiar care este diferenta dintre lideri si sefi. Tabara aceasta a fost preferata mea, activitatile combina distractia cu invatatul. Desi nu am mai programat niciodata inainte de tabara m-am descurcat foarte bine.

© 2023 Tabara de tehnologie - All Rights Reserved,

0748425714