Tabere de robotică și programare

pentru copii 8-15 ani

Peste 7 ani de experiență în organizarea de tabere educaționale

Abilități noi și dezvoltare personală

Prin programele dedicate, urmarim atât însușirea de noi abilități cât și dezvoltarea abilităților de comunicare, lucru în echipa și dezvoltarea încrederii în sine

Grup de prieteni cu pasiuni comune

În tabara noastră își va găsi prieteni și va putea să socializeze cu alți copii care au pasiuni similare, pentru tehnologie sau matematică.

Se distrează și învață

Pe lângă activitățile specifice, în tabăra noastră copiii au parte de multă distracție, activități în natura, excursii, drumeții, seri tematice și surprize

Tabere vara 2024

Tabăra Web Design

Tabăra Web Design este o experiență captivantă și educativă atât pentru copii începători, cât și pentru cei care au cunoștințe, unde vom face primii pași în programarea web.

În cadrul acestei tabere inovatoare, adolescenții vor avea ocazia de a învăța limbajele de programare web fundamentale - HTML, CSS și JavaScript - și să aplice aceste cunoștințe pentru a crea propriile lor site-uri web personalizate.

Pe parcursul taberei, participanții vor experimenta procesul complet de dezvoltare a unui site web, de la concepție și design până la implementare.

Tabăra Digital Makers

Tabara Digital Makers oferă o experiență captivantă și educativă unde imaginația prinde viață prin codare și robotică.

În cadrul taberei, copiii vor învăța să creeze aplicații digitale, jocuri și să programeze roboți folosind micro:bit, un mini-computer puternic și versatil.

Pe parcursul taberei, copiii vor lucra în echipe, vor rezolva provocări captivante și vor participa la activități practice care îi vor ajuta să-și dezvolte gândirea logică, creativitatea și abilitățile de colaborare.

Tabăra de Game Design

Descoperă lumea fascinanta a designului 3D, programării și creației de jocuri cu Java Script. Dorim să îi introducem pe participanți în minunata lume a jocurilor, unde vor avea ocazia să creeze propriile lor aventuri digitale, de la zero! De la construirea scenariului, la animarea personajelor, totul este posibil în tabăra game design.

Tabăra Lego Robotics

Descoperă fascinația roboților lego și inovația în Tabăra Lego Robotics! Aici, micuții pasionați de construcții LEGO devin maeștri în construcții robotice, învățând prin experiență directă cum să construiască roboți folosind cele mai recente kituri avansate de Robotică LEGO.

LOCATIE ȘI PERIOADE

Complex Izvorul cu Pastravi***, Bușteni Prahova

7-12 iulie

14-19 iulie

21-26 iulie

Organizator Tech Genius Academy- școala IT pentru copii și adolescenți

LOCURI LIMITATE!

De ce să alegi tabăra noastră

  1. Experiențe unice: Ai ocazia să înveți abilități noi într-un mod captivant

  1. Aventură și socializare: Activități în natură și șansa de a-ți face noi prieteni cu pasiuni comune

  1. Dezvoltare personală: Ateliere și jocuri care stimulează creativitatea și abilitățile de lucru în echipă.

Testimoniale de la părinți și copii

Janina Istratie, părinte

Buna ziua, va felicit pentru activitatea Dvs. Copilul meu a descoperit Robotică în anul 2019, la vârsta de 12 ani în cadrul unei astfel de tabere. Acum are 17 ani, construiește roboti cu multa pasiune. A câștigat locul 1 la concursul internațional de Robotică RoboChallenge 2023, locul 3 la olimpiada națională Info Educație la secțiunea Robotică, Premiul Special la DPIT( Descoperă pasiunea pentru IT).

Andrei F., participant tabara

Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata.

Andrei D, participant tabara

Aceasta a fost prima mea tabara de programare, insa a fost cea mai interesanta de pana acum( dintre toate in care am fost).
Trainerii nu au fost doar niste profesori, ci si niste prieteni pe care nu ii voi uita prea curand. Continuati la fel si aceasta tabara poate ajunge cunoscuta peste hotarele Romaniei!

Bogdan L., participant tabara

Tabara asta a fost foarte speciala, pe langa distractie, am invatat si lucruri noi, precum HTML, robotica si chiar care este diferenta dintre lideri si sefi. Tabara aceasta a fost preferata mea, activitatile combina distractia cu invatatul. Desi nu am mai programat niciodata inainte de tabara m-am descurcat foarte bine.

0748.425.714

contact@tabaradetehnologie.ro

Urmărește-ne pe

© 2024 Tabara de tehnologie - All Rights Reserved,