Despre noi

Misiunea noastra este a-i apropia pe copii de tehnologie intr-o maniera educativă, de a-i transforma din consumatori pasivi in creatori de tehnologie si de a-i inspira in alegerea unor cariere de viitor din domeniul S.T.E.M- Stiinta, Tehnologie , Inginerie si Matematica.

Tabara de Tehnologie este un eveniment anual organizat de Tech Genius Academy- Scoala de robotica si programare pentru copii 7-16 ani.

În cei peste 7 ani de experienta in organizarea acestei tabere, am descoperit si inspirat peste 1000 de copii.

Programele taberei sunt coordonate de catre o echipa de traineri dedicati, cu formare in domeniul IT si experienta de lucru cu copiii.

Ultimele noutati

Blogul taberei

blog image

Ce este tabara de tehnologie

May 06, 20233 min read

Ce este tabara de tehnologie? Ce beneficii ofera copiilor?

Participarea in tabara de tehnologie poate fi o experienta unica si memorabila pentru orice copil. Tabara de tehnologie ofera oportunitatea de a invata si de a experimenta tehnologia in mod creativ si interactiv, pe intelesul copiilor.

In primul rand, copiii pot invata cum sa utilizeze tehnologia in mod corect si eficient. Acest lucru le ofera o baza solida pentru a se bucura de beneficiile tehnologiei pe masura ce cresc. De asemenea, aceste tabere ofera copiilor sansa de a interactiona cu alti copii interesati de tehnologie, ceea ce le poate oferi oportunitatea de a face prieteni si de a se bucura de experienta impreuna.

De asemenea, aceasta tabara le ofera copiilor oportunitatea de a se dezvolta si de a-si dezvolta abilitati precum creativitatea si gandirea critica. Acestea sunt abilitati esentiale pentru succesul lor pe termen lung. Pe langa acestea, tabara de tehnologie ofera copiilor sansa de a-si creste cunostintele si abilitatile in tehnologie, ceea ce le poate oferi oportunitati de cariera in viitor.

Obiectivul taberei este de a oferi un mediu educativ, distractiv si creativ, in care participantii sa poata invata noi concepte, sa-si dezvolte abilitatile si sa se bucure de experiente noi.

Tabara ofera copiilor sansa de a invata despre tehnologie si de a se bucura de o experienta distractiva si educativa. Copiii vor invata cum sa construiasca roboti si sa programeze, precum si cum sa foloseasca tehnologia pentru a rezolva probleme.

Activitatile oferite si cum arata o zi de tabara

Cu o varietate de activitati, de la programarea de aplicatii inteligente si roboti, design, dezvoltare de jocuri web, tabara ofera oportunitati unice de a experimenta tehnologia si de a invata noi concepte.

Cum arata o zi in Tabara de Tehnologie?

Tabara de tehnologie este o experienta unica, care ofera oportunitati de a invata si de a experimenta tehnologia intr-un mediu distractiv si creativ. Fiecare activitate este coordonata de instructori si mentori experimentati, care ofera suport si indrumare participantilor.

Tabara ofera copiilor sansa de a invata si de a se distra in acelasi timp. Aici pot descoperi cum functioneaza robotii, invata programare si sa se bucure de natura si prieteni noi.

Programul taberei include activitati atelierele de robotica si programare conform programului ales, activitati de relaxare, timp liber, jocuri pe echipa, ocuri de echipa, jocuri de logica si alte activitati distractive. Pe parcursul zilei, copiii pot invata cum sa lucreze cu roboti, cum sa programeze si cum sa foloseasca tehnologia pentru a rezolva probleme.

Seara, copiii pot participa la activitati interactive si distractive, cum ar fi seri tematice si activitati distractive.

Daca iti doresti pentru copilul tau sa aiba parte de o experienta unica si sa invete lucruri noi, nu rata oportunitatea de a-ti inscrie-ti copilul in tabara de tehnologie! Copilul tau va avea posibilitatea de a invata lucruri noi si interesante, de a se distra si de a-si face noi prieteni si de a se bucura de o experienta distractiva si educativa.

Cu siguranta, copilul tau va fi incantat sa participe in aceasta tabara si va avea parte de o experienta pe care nu o va uita niciodata!

tabara tabarabustenitabaradetehnologietabaravara tabaraderoboticatabaradeprogramare
Back to Blog

Andrei F., participant tabara

Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata.

Andrei D, participant tabara

Aceasta a fost prima mea tabara de programare, insa a fost cea mai interesanta de pana acum( dintre toate in care am fost).
Trainerii nu au fost doar niste profesori, ci si niste prieteni pe care nu ii voi uita prea curand. Continuati la fel si aceasta tabara poate ajunge cunoscuta peste hotarele Romaniei!

Bogdan L., participant tabara

Tabara asta a fost foarte speciala, pe langa distractie, am invatat si lucruri noi, precum HTML, robotica si chiar care este diferenta dintre lideri si sefi. Tabara aceasta a fost preferata mea, activitatile combina distractia cu invatatul. Desi nu am mai programat niciodata inainte de tabara m-am descurcat foarte bine.

© 2024 Tabara de tehnologie - All Rights Reserved,

0748.425.714

Urmărește-ne