Despre noi

Misiunea noastra este a-i apropia pe copii de tehnologie intr-o maniera educativă, de a-i transforma din consumatori pasivi in creatori de tehnologie si de a-i inspira in alegerea unor cariere de viitor din domeniul S.T.E.M- Stiinta, Tehnologie , Inginerie si Matematica.

Tabara de Tehnologie este un eveniment anual organizat de Tech Genius Academy- Scoala de robotica si programare pentru copii 7-16 ani.

În cei peste 7 ani de experienta in organizarea acestei tabere, am descoperit si inspirat peste 1000 de copii.

Programele taberei sunt coordonate de catre o echipa de traineri dedicati, cu formare in domeniul IT si experienta de lucru cu copiii.

Ultimele noutati

Blogul taberei

blog image

De la idee la lansarea propriului joc web - Programul Games Creators & Entrepreneurship

May 07, 20232 min read

Dacă sunteți în căutarea unei oportunități educaționale care să ofere copilului dumneavoastră abilități antreprenoriale și tehnice valoroase, programul Games Creators & Entrepreneurship poate fi alegerea perfectă. În cadrul acestui program, copiii vor învăța cum să își creeze propriul brand digital, să își descopere abilitățile antreprenoriale și să programeze jocuri web cu JavaScript.

Programul Games Creators & Entrepreneurship reprezintă o oportunitate excelentă pentru copiii care doresc să-și dezvolte abilitățile tehnice și antreprenoriale, în timp ce se distrează și socializează cu alți copii cu aceleași interese.

Ce învăța în cadrul programului?

În cadrul programului Games Creators & Entrepreneurship, copiii vor învăța cum să creeze jocuri web folosind limbajul de programare JavaScript. Ei vor învăța să creeze animații și efecte speciale, să implementeze logica jocului și să lucreze cu baze de date pentru a salva progresul jocului. În plus, copiii vor învăța cum să își creeze propriul brand digital, cum să își dezvolte un plan de afaceri și cum să își promoveze jocurile web.

Beneficiile programului

Acest program oferă o mulțime de beneficii pentru copii, inclusiv:

  1. Dezvoltarea abilităților de programare: Copiii vor învăța să programeze jocuri web cu ajutorul limbajului de programare JavaScript, dezvoltându-și astfel abilitățile tehnice și creativitatea.

  2. Dezvoltarea abilităților antreprenoriale: Prin crearea și promovarea propriului brand, copiii vor învăța să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale, cum ar fi gestionarea bugetului și strategiile de marketing.

  3. Învățarea prin experiență: Acest program oferă o experiență interactivă și distractivă, care îi ajută pe copii să învețe prin acțiune și experimentare.

  4. Dezvoltarea creativității: Prin crearea propriilor jocuri și branduri digitale, copiii vor putea să-și dezvolte creativitatea și să-și exprime ideile într-un mod inovator.

Cum poate fi aplicat acest program în viața de zi cu zi a copiilor?

Abilitățile dobândite în cadrul acestui program pot fi aplicate într-o varietate de situații și contexte. Copiii pot utiliza cunoștințele lor de programare și abilitățile antreprenoriale pentru a crea și gestiona propriile lor proiecte, precum site-uri web, aplicații mobile sau jocuri video. În plus, aceste abilități pot fi utile în cariera lor viitoare, indiferent de domeniul în care se vor specializa.

În concluzie, Programul Games Creators & Entrepreneurship din cadrul taberei de tehnologie oferă o oportunitate unică pentru copii și adolescenți de a învăța să creeze jocuri web și să-și descopere latura antreprenorială. Această experiență poate fi transformătoare pentru viitorul lor și poate deschide noi oportunități de carieră într-un domeniu în plină expansiune.

Dacă sunteți părinte și sunteți în căutarea unei activități educative și distractive pentru copilul dumneavoastră, vă încurajăm să îi oferiți oportunitatea de a participa la Programul Games Creators & Entrepreneurship din cadrul Taberei de Tehnologie. Înscrierile sunt deschise și locurile sunt limitate, deci nu ezitați să vă rezervați locul pentru copilul dumneavoastră chiar astăzi!

antreprenoriattabaradeprogramaretabaradetehnologie tabaragamescreatorsantreprenoriintehnologiedezvoltarepersonala
Back to Blog

Andrei F., participant tabara

Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata.

Andrei D, participant tabara

Aceasta a fost prima mea tabara de programare, insa a fost cea mai interesanta de pana acum( dintre toate in care am fost).
Trainerii nu au fost doar niste profesori, ci si niste prieteni pe care nu ii voi uita prea curand. Continuati la fel si aceasta tabara poate ajunge cunoscuta peste hotarele Romaniei!

Bogdan L., participant tabara

Tabara asta a fost foarte speciala, pe langa distractie, am invatat si lucruri noi, precum HTML, robotica si chiar care este diferenta dintre lideri si sefi. Tabara aceasta a fost preferata mea, activitatile combina distractia cu invatatul. Desi nu am mai programat niciodata inainte de tabara m-am descurcat foarte bine.

© 2024 Tabara de tehnologie - All Rights Reserved,

0748.425.714

Urmărește-ne