Despre noi

Misiunea noastra este a-i apropia pe copii de tehnologie intr-o maniera educativă, de a-i transforma din consumatori pasivi in creatori de tehnologie si de a-i inspira in alegerea unor cariere de viitor din domeniul S.T.E.M- Stiinta, Tehnologie , Inginerie si Matematica.

Tabara de Tehnologie este un eveniment anual organizat de Tech Genius Academy- Scoala de robotica si programare pentru copii 7-16 ani.

În cei peste 7 ani de experienta in organizarea acestei tabere, am descoperit si inspirat peste 1000 de copii.

Programele taberei sunt coordonate de catre o echipa de traineri dedicati, cu formare in domeniul IT si experienta de lucru cu copiii.

Ultimele noutati

Blogul taberei

blog image

Ghidul părinților pentru alegerea unei tabere de tehnologie pentru copii

May 08, 20233 min read

În ultimii ani, taberele de tehnologie pentru copii au devenit din ce în ce mai populare, oferind o varietate de activități care îi ajută pe copii să învețe abilități tehnologice utile și să se distreze în același timp. Dacă sunteți părinte și sunteți interesat să înscrieți copilul într-o astfel de tabără, există câteva lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare pentru a alege cea mai bună opțiune.

  1. Verificați programul și activitățile oferite

Un prim lucru important de luat în considerare atunci când alegeți o tabără de tehnologie pentru copii este programul și activitățile oferite. Asigurați-vă că acestea sunt adaptate vârstei și nivelului de cunoștințe tehnologice ale copilului dumneavoastră și că acoperă subiecte care sunt interesante pentru el sau ea.

  1. Cereți recomandări

O altă modalitate excelentă de a găsi o tabără de tehnologie de încredere pentru copilul dumneavoastră este să cereți recomandări de la prieteni, colegi de muncă sau chiar profesori de la școală. Ei ar putea să vă ofere o perspectivă mai bună asupra experiențelor lor personale cu diverse tabere și să vă ajute să faceți o alegere informată.

  1. Verificați experiența instructorilor

Asigurați-vă că personalul care preda la tabără este calificat și experimentat în domeniul tehnologiei și în lucrul cu copiii. Întrebați despre calificările lor și despre experiența de lucru cu copiii.

  1. Verificați nivelul de siguranță

Atunci când alegeți o tabără de tehnologie pentru copii, este important să verificați nivelul de siguranță oferit. Asigurați-vă că tabăra are politici și proceduri clare pentru a proteja copiii și a preveni orice incidente neplăcute.

  1. Verificați dotările și facilitățile

Este important să verificați dotările și facilitățile oferite de tabără, inclusiv echipamentul și software-ul disponibile pentru copii. Asigurați-vă că acestea sunt moderne și adecvate pentru activitățile din program.

  1. Verificați costurile

Costurile taberei de tehnologie ar trebui să fie în acord cu calitatea și durata programului oferit. Luați în considerare costurile de cazare și transport, precum și orice taxe suplimentare care ar putea fi implicate.

  1. Verificați opțiunile de cazare

Dacă tabăra include opțiuni de cazare, verificați-le cu atenție și asigurați-vă că sunt adecvate și sigure pentru copilul dumneavoastră.

  1. Conținutul Programului

Înainte de a alege o tabără de tehnologie, este important să examinați cu atenție conținutul programului. Încercați să aflați ce subiecte sunt acoperite și ce tipuri de activități sunt incluse în program. Asigurați-vă că programul este adecvat nivelului de pregătire a copilului și că se bazează pe abilitățile și interesele sale.

  1. Dimensiunea Grupurilor

Dimensiunea grupurilor este un alt factor important de luat în considerare atunci când alegeți o tabără de tehnologie. Încercați să aflați câți copii sunt în grup și câți membri de personal sunt disponibili pentru a superviza activitățile. Asigurați-vă că grupurile sunt suficient de mici pentru a permite o atenție individuală mai mare și o experiență mai personalizată pentru copilul dumneavoastră.

În concluzie, alegerea unei tabere de tehnologie pentru copilul dumneavoastră poate fi o decizie importantă și responsabilă. Asigurați-vă că examinați toți factorii importanți, cum ar fi locația, costul, conținutul programului, calitatea cadrelor didactice, dimensiunea grupurilor și feedback-ul părinților și al copiilor. Luând în considerare toți acești factori, puteți fi siguri că ați ales o tabără de tehnologie care va fi în beneficiul copilului dumneavoastră și va oferi o experiență educativă și distractivă.

tabaratabaradetehnologiealegereatabereitabarapentrucopiitabaraderoboticatabaradeprogramare
Back to Blog

Janina Istratie, părinte

Buna ziua, va felicit pentru activitatea Dvs. Copilul meu a descoperit Robotică în anul 2019, la vârsta de 12 ani în cadrul unei astfel de tabere. Acum are 17 ani, construiește roboti cu multa pasiune. A câștigat locul 1 la concursul internațional de Robotică RoboChallenge 2023, locul 3 la olimpiada națională Info Educație la secțiunea Robotică, Premiul Special la DPIT( Descoperă pasiunea pentru IT).

0748.425.714

contact@tabaradetehnologie.ro

Urmărește-ne pe

© 2024 Tabara de tehnologie - All Rights Reserved,