Despre noi

Misiunea noastra este a-i apropia pe copii de tehnologie intr-o maniera educativă, de a-i transforma din consumatori pasivi in creatori de tehnologie si de a-i inspira in alegerea unor cariere de viitor din domeniul S.T.E.M- Stiinta, Tehnologie , Inginerie si Matematica.

Tabara de Tehnologie este un eveniment anual organizat de Tech Genius Academy- Scoala de robotica si programare pentru copii 7-16 ani.

În cei peste 7 ani de experienta in organizarea acestei tabere, am descoperit si inspirat peste 1000 de copii.

Programele taberei sunt coordonate de catre o echipa de traineri dedicati, cu formare in domeniul IT si experienta de lucru cu copiii.

Ultimele noutati

Blogul taberei

digital makers

Pregătire pentru viitor: De ce Programul Digital Makers poate fi cheia către o carieră de succes în domeniul tehnologiei.

May 07, 20234 min read

Dacă sunteți în căutarea unei oportunități educaționale care să ofere copilului dumneavoastră abilități tehnice și creative valoroase, programul Digital Makers ar putea fi alegerea perfectă.

În cadrul acestui program, copiii vor învăța prin intermediul jocului și a proiectelor interactive, noțiuni de electronica și programarea aplicatiilor inteligente.

Programul Digital Makers reprezintă doar una dintre numeroasele oportunități pe care tabara de tehnologie le oferă copiilor în prezent. În cadrul acestor tabere, copiii pot învăța lucruri noi prin intermediul unor programe educaționale interactive și distractive, care îi introduc în lumea fascinantă a tehnologiei și programării.

În plus, copiii se vor bucura de o experiență de neuitat, vor socializa cu alți copii pasionați de tehnologie și vor dezvolta abilități utile și valoroase pentru viitor.

În calitate de părinți, ne dorim să oferim copiilor noștri cele mai bune oportunități de dezvoltare, iar participarea la o tabără de tehnologie poate fi o alegere excelentă în acest sens.

Programul Digital Makers pentru copii vine în întâmpinarea acestora, oferindu-le posibilitatea de a învăța și a explora aceste domenii într-un mod interactiv și plin de distracție.

Ce este Programul Digital Makers?

Programul Digital Makers este un program educational dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, care doresc să învețe despre electronica și programare. În cadrul acestei tabere, copiii vor dobândi cunoștințe teoretice și practice despre aceste domenii și vor învăța cum să creeze aplicații inteligente.

Programul include ateliere interactive, adaptate varstei copiilor. Copiii vor începe cu o introducere în electronica, unde vor învăța despre componentele electronice și cum să construiască un circuit simplu. Apoi, se vor muta către modulul de programare, în care vor fi introduse în lumea programării și vor învăța cum să creeze aplicații simple. În final, vor explora modulul de aplicații inteligente, în care vor învăța cum să utilizeze senzori și module de comunicare pentru a crea aplicații care să interacționeze cu lumea fizică.

Ce vor învăța copiii în cadrul programului?

În cadrul Programului Digital Makers, copiii vor dobândi o serie de abilități importante. Acestea includ:

 • Cunoștințe de electronica: copiii vor învăța despre componentele electronice, cum ar fi rezistențe, condensatori și diode, și cum să construiască un circuit electric simplu.

 • Cunoștințe de programare: copiii vor învăța să creeze aplicații simple cu ajutorul programarii

 • Cunoștințe de aplicații inteligente: copiii vor învăța cum să utilizeze senzori și module de comunicare pentru a crea aplicații care să interacționeze cu lumea fizică.

 • Abilități de rezolvare a problemelor: prin abordarea diferitelor probleme și provocări de programare, copiii vor dezvolta abilități de rezolvare a problemelor și vor învăța să gândească logic și analitic.

 • Abilități de colaborare: copiii vor lucra în echipă pentru a rezolva diferitele provocări de programare, dezvoltând astfel abilități de colaborare și comunicare.

Beneficiile Programului Digital Makers

Programul Digital Makers oferă copiilor o serie de beneficii, care îi ajută să își dezvolte abilitățile și să își pregătească viitorul.

 • Dezvoltarea gândirii critice și analitice: programarea necesită gândire logică și analitică, iar participarea la acest program ajută la dezvoltarea acestor abilități.

 • Învățarea unui limbaj de programare: copiii vor dobândi cunoștințe practice de programare, care le poate fi de ajutor în viitorul lor.

 • Abilități de rezolvare a problemelor: programarea implică abordarea și rezolvarea problemelor, iar participarea la acest program ajută la dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor.

 • Învățarea despre tehnologie: programul Digital Makers oferă copiilor oportunitatea de a înțelege cum funcționează tehnologia și de a învăța despre noile tehnologii emergente.

 • Abilități de colaborare: lucrul în echipă și colaborarea sunt esențiale în programare, iar acest program ajută la dezvoltarea acestor abilități.

 • Creșterea încrederii în sine: participarea la acest program poate ajuta la creșterea încrederii în sine și la dezvoltarea unei atitudini pozitive față de învățare.

Cum poate fi aplicat acest program în viața de zi cu zi a copiilor?

Cunoștințele dobândite în cadrul Programului Digital Makers pot fi aplicate într-o varietate de situații din viața de zi cu zi a copiilor. De exemplu:

 • Pot utiliza cunoștințele de programare pentru a crea propriile aplicații sau jocuri.

 • Pot utiliza cunoștințele de electronica pentru a construi propriile dispozitive electronice sau pentru a repara dispozitive existente.

 • Pot utiliza abilitățile de rezolvare a problemelor în diferite situații din viața de zi cu zi, cum ar fi abordarea unui proiect școlar sau găsirea unei soluții pentru o problemă în viața de zi cu zi.

 • Pot utiliza abilitățile de colaborare și comunicare în diferite situații sociale și academice, precum lucrul în echipă în cadrul proiectelor sau comunicarea cu profesorii și colegii.

Concluzie

Programul Digital Makers pentru copii este o oportunitate unică pentru tinerii care doresc să învețe despre electronica și programare. Prin dobândirea cunoștințelor și abilităților practice în cadrul acestui program, copiii pot beneficia de dezvoltarea gândirii critice și analitice, a abilităților de rezolvare a problemelor, a abilităților de colaborare și comunicare, și pot aplica cunoștințele dobândite în viața lor de zi cu zi.

Deci, nu mai așteptați și înscrieți copilul dumneavoastră în Programul Digital Makers din cadrul taberei de tehnologie. Acesta poate fi primul pas către o carieră în domeniul tehnologiei sau pur și simplu o modalitate distractivă și educativă de a-și petrece timpul liber.


digitalmakerstabaraderoboticatabaradetehnologietabarabusteni
Back to Blog

Janina Istratie, părinte

Buna ziua, va felicit pentru activitatea Dvs. Copilul meu a descoperit Robotică în anul 2019, la vârsta de 12 ani în cadrul unei astfel de tabere. Acum are 17 ani, construiește roboti cu multa pasiune. A câștigat locul 1 la concursul internațional de Robotică RoboChallenge 2023, locul 3 la olimpiada națională Info Educație la secțiunea Robotică, Premiul Special la DPIT( Descoperă pasiunea pentru IT).

0748.425.714

contact@tabaradetehnologie.ro

Urmărește-ne pe

© 2024 Tabara de tehnologie - All Rights Reserved,